Installeer een geldautomaat in uw onderneming
Installeer een geldautomaat in uw onderneming

Over ons

Wij zorgen voor de betalingen die bedrijven en consumenten samenbrengen

Sinds 1994 biedt Euronet EFT onafhankelijk beheerde ATM’s aan over de hele wereld. Vanaf de eerste geldautomaat in Hongarije zijn we gegroeid en hebben we ons aanbod van geldautomaten en betalingsmogelijkheden verder ontwikkeld en uitgebreid naar Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. We beheren nu meer dan 50.000 geldautomaten die elk jaar miljoenen klanten toegang geven tot contant geld. Dankzij onze gevarieerde portefeuille van geldautomaten kunnen wij de broodnodige toegang tot contant geld en diensten bieden aan een breed scala van bedrijven en consumenten, waaronder plattelands- en afgelegen gemeenschappen.

Dankzij onze unieke relatie heeft Euronet EFT toegang tot het wereldwijde betalingsnetwerk van Euronet Worldwide en hun ultramoderne REN-technologie. Hierdoor kunnen wij op maat gemaakte en innovatieve diensten aanbieden die fysieke en digitale betalingen mogelijk maken aan onze geldautomaten, waaronder kaartloze geldopnames, geldstortingen, QR-code/barcodebetalingen, geldtransfers, digitale geschenkkaarten, samen met multivaluta-uitgiftemogelijkheden en dynamische valutaconversie. Deze diensten variëren naargelang het land en de overeenkomsten met de betrokken overheidsinstanties.

Wij werken ook samen met banken en financiële instellingen die hun ATM-netwerken willen beheren maar ook willen uitbreiden met meer toegangspunten voor klanten door onze unieke technologie en de ATM-as-a-Service oplossing aan te bieden.

c. 51,500

DAB de billets gérés

Plus de 4,37 milliards

de transactions traitées

200

pays
desservis

Plus de 3 100

DAB de dépôt installés en Europe

De Euronet Wereldwijde Familie

Euronet Worldwide is een wereldleider in het verwerken van veilige transacties en het ontwikkelen van geavanceerde betalingstechnologieën. Onze talrijke wereldwijde netwerken verwerken elk jaar miljarden transacties.
PERSBERICHTEN

Ria Money Transfer (“Ria”) is een wereldleider in de geldtransferindustrie en biedt haar diensten aan op 507.000+ locaties in meer dan 160 landen. Naast geldovermakingsdiensten biedt Ria in bepaalde markten ook check cashing, rekeningbetaling, valutawissel en digitale prepaid content aan.
FACEBOOK | TWITTER

epay is een wereldwijde aanbieder van prepaidproducten en een distributienetwerk met een retailnetwerk van ongeveer 739.000 verkooppunten op ongeveer 325.000 retaillocaties wereldwijd. epay loopt voorop als het gaat om innovatie op het gebied van elektronische betaaloplossingen, retail geldinzamelingssystemen.

Xe biedt uitgebreide oplossingen voor internationale geldtransfers en valutarisicobeheer (hedging). Hun team van valutaspecialisten werkt samen met Britse bedrijven van elke omvang om hun FX-resultaten te verbeteren
BLOG

Dolphin Debit Access biedt financiële instellingen een efficiënter alternatief voor in-house ATM-beheer. Zij bieden complete, zorgeloze ATM-netwerkdiensten die elk aspect van ATM-beheer omvatten, van locatievoorbereiding en apparatuurinkoop tot systeemupdates en cashmanagement.

Euronet Merchant Services hun klanten een gespecialiseerde waaier van innoverende diensten aan, waaronder aanvaarding van kaarten, DCC oplossingen en terugbetaling van belastingen. Ze hebben een uitgebreide klantenportefeuille, gaande van 5-sterrenhotels in Londen tot ’s werelds grootste kleding- en juwelenmerken.

Pure Commerce deel uit van de Euronet Worldwide Inc groep van bedrijven en is een toonaangevende leverancier van fintech-oplossingen aan banken en merchant partners wereldwijd. Ze zijn gespecialiseerd in FX en multi-currency acquiring betaaloplossingen en merchant omnichannel integraties.

Innova Taxfree Group is een bedrijf gespecialiseerd in BTW-teruggave voor buitenlandse toeristen. Innova is aanwezig in de belangrijkste Europese landen en biedt Taxfree, marketing- en communicatiediensten aan. Hun diensten bieden merken en kleinhandelaars alle administratieve en boekhoudkundige procedures met betrekking tot BTW-teruggave volledig gratis aan.
NIEUWS

Carrières bij Euronet EFT

Werken bij Euronet EFT is niet zomaar een job, het is een carrière bij een wereldwijde betalingsprovider die mensen in het middelpunt van zijn activiteiten plaatst. Wil jij deel uitmaken van een team van professionals die miljoenen mensen 365 dagen per jaar van ATM-oplossingen voorzien?

Ben je klaar om je expertise in te brengen in een bedrijf dat gebouwd is op ondernemersgeest en waar iedereen bijdraagt aan het succes? Als het antwoord ja is, dan willen we van je horen!

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Euronet EFT.

Contacteer ons

Zoeken